Struikel je over je zakelijke teksten?

  • krijg je je verhaal niet goed op papier?

  • laten je teksten niet zien wat voor moois je te bieden hebt?

  • en ben je ook gewoon druk met 100 andere dingen?

Je bent niet de enige.

Daarom bestaat tekstbureau Sterkstaaltje.

Om ondernemers en bedrijven aan de perfecte tekst te helpen. Helder, overtuigend en sprankelend. Ik schrijf die tekst voor je, of ik help je om je eigen teksten te verbeteren. Zodat je teksten je merk laten shinen, en klanten aantrekken als een magneet.

Even voorstellen… Annelies

Hi, ik ben Annelies Ludwig-Kaan. Copywriter en copycoach bij tekstbureau Sterkstaaltje.

Ik schrijf sterke staaltjes tekst, waarin ik de kracht van jouw bedrijf, merk of product onder woorden breng in heldere, prettig leesbare teksten met een positieve vibe. Of ik help je om zélf zulke teksten te schrijven. Teksten die jouw potentiële klanten een glimlach bezorgen. En een gevoel van herkenning: dit bedrijf snapt mij, hier moet ik zijn.

Zo laat een Sterkstaaltje tekst je business groeien.

Wil je weten of ik wel een leuk mens ben? 😉
Lees dan nog even verder.

Of mail me meteen

Waarom ben ik copywriter geworden en wat heb jij daaraan?

Na 16 jaar marketingervaring in commerciële bedrijven (B2C en B2B) begon ik in 2016 voor mezelf als freelance copywriter, tekstschrijver en eindredacteur.

Waarom? Omdat ik merkte dat teksten vaak de bottleneck in een project zijn. Moest er een brochure, presentatie, landingspagina, advertentie of nieuwsbrief worden geschreven? Vraag het Annelies.

Geen probleem; ik vond het hartstikke leuk. En ik ontdekte dat ik anderen hier echt mee kon helpen. Want waar ik teksten schrijven heerlijk werk vind, vinden veel anderen het vooral gedoe. Ze worstelen met woorden, mopperen, deleten, weten wel wat ze willen vertellen, maar dat verhaal goed op papier krijgen, ho maar.

Herkenbaar?
Laat mij de teksten dan voor je schrijven. En schrijf je liever zelf, maar twijfel je over de kwaliteit van je teksten? Schakel me dan in als copycoach. Maken we er samen topcopy van.

om je zakelijke teksten aan mij uit te besteden

01 Je krijgt tekst en advies in één.

Ik geef je niet alleen sterke staaltjes tekst. Je krijgt er ook meteen marketing- en communicatie-advies bij. Over je positionering, je marketingstrategie, je communicatiemiddelen. In mijn 13 jaar als marketingmanager heb ik heel wat opgestoken en ik deel het graag met je.

02 Je kunt op me bouwen.

Jij geeft de briefing, ik bijt me vast in jouw tekst. Jij leunt achterover terwijl ik een sterk staaltje tekst op het scherm tover. Deadlines missen? Doe ik niet aan. Middelmatige teksten opleveren? Doe ik niet aan. Je kunt 100% op me bouwen.

03 Ik kan alles.

Nou ja, op tekstgebied dan. Websites, blogs, socialemediaberichtjes, landingspagina’s, advertenties, brochures, persberichten, productteksten, nieuwsbrieven, whitepapers, e-mailfunnels, testimonials… ik ben van alle markten thuis. SEO-proof of B1-proof waar nodig.

04 Je wordt er blij van.

Saaie teksten boordevol clichés, gebakken lucht op moeilijke woorden? Heb ik een hekel aan. En jouw lezer ook. Saaie piet, denkt je lezer, en weg is-ie. Ik schrijf heldere teksten met een positieve vibe. Teksten waar jij én jouw doelgroep blij van worden. Zo tover ik zon in je copy.

05 Ik hengel elk foutje uit je tekst.

Me klant. Zowiezo. Opzoek naar… ieks! Daar krijg ik jeuk van, en je lezer ook. En dat willen we niet, want dan haakt-ie af. Gelukkig kan ik supergoed vissen en hengel ik die spelfouten en kromme zinnen er zó voor je uit. Blijft je lezer mooi aangehaakt 😉

06 Ik laat je business groeien.

Teksten die geld opleveren. SEO-teksten die goed vindbaar zijn in Google. Wervende teksten die laten zien waar jij en je bedrijf of merk voor staan. Ik schrijf ze voor je, in jouw unieke stem, overtuigend, foutloos en sprankelend. Zodat je doelgroep voor jou kiest.

Wil jij jouw business laten groeien
en snap je dat ijzersterke teksten daarbij cruciaal zijn?

Ja, ik wil ijzersterke teksten

Of lees verder om te kijken wat de Privé over mij zegt…

Boekje open over Annelies

Tja. De Privé zegt helaas helemaal niets over mij. Die kans vergooide ik toen ik van het Gooi eerst naar Almere en vervolgens naar Drenthe verhuisde 😉. Maar dat geeft niet, dan doe ik zelf wel een boekje open!

Al mijn hele leven ben ik gek op taal. Ik verslond stapels boeken, gierde om de woordgrappen van Urbanus en Herman Finkers en schreef hele verhalen op onze oude IBM-pc. Misschien dus logisch dat ik communicatie ging studeren en vervolgens de wereld van online content inrolde?

Ik haalde mijn master in Toegepaste Communicatiewetenschap aan de Universiteit Twente, startte mijn carrière als webredacteur bij Davilex en werd vervolgens contentmanager bij een online jongerencommunity.

Om mezelf breder te ontwikkelen ging ik daarna aan de slag bij horecagroothandel Bunzl. Hier was ik ruim 13 jaar verantwoordelijk voor alle marketing- en communicatieactiviteiten. Wat ik daar allemaal deed lees je in mijn cv op LinkedIn.

Teksten schrijven en verbeteren

Na een verhuizing naar Drenthe en de geboorte van mijn derde kind werd het tijd om na te denken over een volgende stap. De uitgangspunten waren: ‘iets met tekst’, ‘iets waar ik blij van word’ en ‘iets waarmee ik anderen positieve energie kan geven’.

Ik besloot me volledig te storten op dat wat ik al die jaren stiekem het allerleukst vond: teksten schrijven en verbeteren.

In 2016 nam ik ontslag en richtte ik tekstbureau Sterkstaaltje op. Nu schrijf ik vanuit mijn fijne Drentse tuinkantoor voor tientallen opdrachtgevers sterke staaltjes tekst. Of ik coach ze bij het schrijven van hun eigen teksten. And I love it!

Voor wie schrijf ik teksten?

Ik schrijf graag en veel. Voor ondernemers die willen groeien met hun bedrijf. Voor marketingbureaus die lekker flexibel een freelance copywriter willen inzetten om die killer copy aan hun klant te kunnen leveren. En voor marketingdirecteuren en -managers die snappen dat goede teksten cruciaal zijn voor goede marketing, maar zelf niet genoeg tijd of expertise in hun team hebben.

Maar vooral wil ik teksten schrijven voor mensen en bedrijven die net als ik een beetje licht in de wereld willen verspreiden. Die de wereld een beetje blijer willen maken met hun positieve energie. En die dat ook via hun webteksten, blogs, nieuwsbrieven, socialemediaberichten of vacatures willen uitstralen naar hún potentiële klanten. Zodat die denken: “Yes, dit is precies wat ik zocht, hier word ik blij van! Waar zit de koopknop?”

Ook Deborah, Tim en Esther werden er blij van… 😊

“Annelies heeft een sprankelende persoonlijkheid en dat zie je terug aan de teksten die ze schrijft. Ze past ook de laatste inzichten op het gebied van SEO en webmarketing toe.”

Deborah CabauAstrologisch businesscoach

“Annelies weet van iedere spaghetti een helder verhaal te maken. Fris, vakkundig en altijd met de juiste toon.”

Tim KievitsBrand- en contentmanager, FruitMasters

“Annelies haalt snel de essentie van de boodschap omhoog en bouwt dit om naar B1, oftewel gewoon prettig leesbaar Nederlands.”

Esther BosCopywriter, Zorgbroeders

Wil jij ook ijzersterke teksten…

  • die jouw boodschap duidelijk vertellen?

  • die laten zien waar jij voor staat?

  • en waar jij en je publiek blij van worden?

YEAH BABY